Aktiviteter

DANS OG GYMNASTIK

Groove Dans v. FOF København

GROOVE er en sjov og nem danseform, som alle kan være med til. Her er ingen svære koreografier, og det er fuldstændig umuligt at gøre det forkert! Gennem dansen integreres motion, leg og masser af kreativitet, så hele kroppen bliver aktiveret og styrket. Du vil hurtigt opleve en endnu bedre kontakt til din krop. Vi kommer til at ha’ en fest sammen på dansegulvet! Skal du være med?

Linedance v. Seniorcentret Sct. Joseph

Seniorcentret Sct. Joseph kombinerer leg, bevægelse, glæde og samhørighed, hvor resultatet er en sjov og anderledes måde at få din krop i gang. Med dans får du gang i flere sanser på én gang og holder hjernen frisk. Det kræver ikke det store dansetalent for at være med – her er plads til både danseentusiaster og nybegyndere.

Latin dansemotion (faldforebyggende) v. FOF København

En aktiv livsstil er vigtig for ældre for at forebygge faldskader. Dansemotion forbedrer balance, styrke og koordination, samtidig med at det er sjovt. Kom og dans til skøn cubansk musik, vi starter med at lære de grundlæggende trin. Du behøver ikke at have danset før. Alle kan lære at danse!

Gymnastik v. Aktivitetshuset Baldersgade

Stolegymnastik

Workout sculpt-træning v. FOF København

Kom og prøv Workout sculpt-træning, en træningsform som er designet til at styrke og tone kroppen. I undervisningen vil vi arbejde med forskellige redskaber, f.eks. din egen kropsvægt, håndvægte og elastikker. Efter træningen laver vi udstrækning, dette hjælper med at forbedre din fleksibilitet, mindske muskelspændinger og fremme en bedre restitution.

 

BALANCE OG FORDYBELSE

Fald sikkert v. I Bedste Fald

Faldulykker er blandt de mest normale skader hos seniorer, men du kan lære at reducere skaderne betydeligt og samtidig mindske frygten for at falde. Brug en halv time i selskab med I Bedste Fald og bliv guidet igennem nyttige faldteknikker i trygge rammer.

Intro til SMART træning v. FOF København

Smart Training er designet til at udnytte hjernens potentiale ved at skabe nye nerveforbindelser gennem læringssituationer. Træningen kombinerer motoriske, sensoriske og logiske øvelser for at forbedre hjernens vitalitet og fleksibilitet til både kendte og nye processer. Er du klar til lidt hjernegymnastik, kom og vær med!

Qi-Gong/Tai Chi v. Rummet for Tai Chi Chuan udøvere

Qi-Gong er en form for mindfulness, der lærer dig at bruge kroppen mere hensigtsmæssigt. Det er en dejlig afslappende metode, der lader dig arbejde med hele kroppen. Motionsformen passer til dig, der både vil arbejde med fysiske og mentale aspekter af dit helbred. Med Qi-Gong får du nemlig lov til at være helt og holdent til stede i nuet. Det er noget, der skal afprøves, så kom endelig og vær med.

Yoga v. Kom I Gang

Det er med god grund, at yoga er blevet populært. Yogatræning kan hjælpe dig med at styrke din krop og balance, lindre skavanker, der generer dig i hverdagen, og så er det samtidig en god måde at finde ro i både krop og sind.

Livsfortællinger v. C:ntact

Intro på vej

Tai Chi v. Folkets Tai Chi

 

UDENDØRSAKTIVITETER OG GÅTURE

Havestolegymnastik v. Aktivitetscenter Sløjfen

Aktivitetscenter Sløjfen skifter de normale stole ud med havestole og giver dig mulighed for en udendørsaktivitet i trygge rammer. Ligesom normal stolegymnastik er havestolsvarianten god for dig, der gerne vil holde dig aktiv, men til tider har brug for at støtte dig til noget. Det er en brugbar gymnastikform, der lader dig træne både styrke, koordination og balance – alt sammen noget, der hjælper dig i hverdagen.

Kort gåtur v. Dansk Vandrelaug

Kom med på en hyggelig vandretur med Dansk Vandrelaug. Der er mange gode fordele ved en regelmæssig gåtur – du får sænket dit blodtryk og forebygger både hjertekarsygdomme og stress. Samtidig er det en fleksibel og skånsom motionsform, der giver dig et friskt pusterum. Det er også en god mulighed for at deltage i et socialt fællesskab, da det er nemt og hyggeligt at få en god snak undervejs.

Stolegymnastik med styrke v. Amager Seniorklub

Danny guider os sikkert gennem en omgang stolegymnastik med fokus på styrke af kroppen. Alle kan være med.

Cykelfællesskaber v. DGI

 

BOLDSPIL

Floorball v. Copenhagen Floorball

Vil du prøve en sjov og simpel sportsgren, er floorball et godt valg. Den hockeylignende sport spilles med stave og plastikbolde og foregår i et tempo, hvor alle kan være med. Floorball passer godt ind i et aktivt seniorliv, da det både holder kroppen i gang, giver holdfælleskab og samtidig er væsentlig mere stille og roligt end hockey.

Bordtennis v. Bat60

Bordtennis er et sjovt og udfordrende spil. Kom og prøv spillet som Lars Bo Kaspersen kalder for spillet, hvor du løber 100 meter løb med et skakspil på maven.

Bowls v. Idræt i dagtimerne

Bowls er en underholdende blanding af petanque og curling. Her er teknik og koncentration i fokus, og fysikken spiller ingen rolle. Det hyggelige spil er derfor perfekt til seniorer, der leder efter en skov og mild træningsform.

Håndbold v. Københavns Håndbold

Kom og prøv håndbold, hvor alle kan være med. Her er ingen hårde taklinger, men masser af grin og godt humør.

Petanque v. DGI Storkøbenhavn

Pickleball v. Copenhagen Pickleball

Badminton v. Københavns Badminton Klub

 

ANDRE AKTIVITETER

Roning v. Roklubben Skjold

Håndtryksmåler v. Gigtforeningen

Hjerterum / Giv Liv v. DGI og Hjerteforeningen

Nyhedsbrev

Spring for Livet og vores dygtige samarbejdspartnere afholder aktiviteter hele året rundt. Gå ikke glip af vores mange gratis tilbud – Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyt om vores kommende arrangementer, gode tips og inspiration til et sjovt og sundt seniorliv.

Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. ​

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top