Praktisk information

Deltagelse

Det er gratis at deltage, så tag endelig alle dine venner og bekendte med!

Muleposer

Ved ankomst og check-in får du udleveret en Spring for Livet-mulepose med program, information, små gaver, foreningsflyers og meget andet.

Du finder også et evalueringsskema, som vi håber, du vil udfylde og lægge i de opstillede kasser. Så deltager du i lodtrækningen om fede præmier!

Garderobe

Du kan opbevare dit tøj sikkert i garderoben. Der er opsyn hele dagen, og det er gratis.

Omklædning

Der er omklædnings- og badefaciliteter i Nørrebrohallen. Husk at tage dine ting med dig. Vi har kun opsyn i garderoben.

Find vej

Du finder Nørrebrohallen på Nørrebrogade 208, 2200 København. Den nærmeste station er Nørrebro St., der ligger 411 meter derfra. Hvis du kommer med bus, standser linje 12, 250S, 350S og 5C nær Nørrebrohallen.

Du skal benytte indgangen ved multisalen. Der vil være skilte. som viser dig vej.

Samaritter

Der vil være samaritter til stede hele dagen, hvis uheldet er ude. Hvis du har brug for hjælp, kan du altid hive fat i en frivillig eller en medarbejder, så sørger de for, at du får den rigtige hjælp.

Andet praktisk

Der vil blive taget billeder og film i løbet af dagen til brug for Spring for Livets digitale kanaler. Hvis du ikke ønsker at være med på billeder/video, så tag fat i fotografen eller én af de frivillige.

Nyhedsbrev

Spring for Livet og vores dygtige samarbejdspartnere afholder aktiviteter hele året rundt. Gå ikke glip af vores mange gratis tilbud – Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyt om vores kommende arrangementer, gode tips og inspiration til et sjovt og sundt seniorliv.

Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. ​

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top