Aktiviteter

DANS OG GYMNASTIK

Kinesisk Gymnastik v. Seniorcentret Sct. Joseph

Denne form for kinesisk gymnastik giver dig lov til at få hele kroppen inddraget og få pulsen op. Gymnastikformen består af en række effektive klappe- og vejrtrækningsøvelser, som du bliver guidet sikkert igennem.

Stolegymnastik v. Amager Seniorklub

Stolegymnastik giver dig mulighed for at træne styrke, balance og koordination i trygge og hyggelige rammer. Med stolen som både redskab og støtte er denne gymnastikform særdeles oplagt til dig, der er udfordret på mobilitet og balance. Den trygge træningsform gør, at du kan opbygge eller genopbygge bevægelser, der hjælper dig i hverdagen.

Linedance v. Seniorcentret Sct. Joseph

Seniorcentret Sct. Joseph kombinerer leg, bevægelse, glæde og samhørighed, hvor resultatet er en sjov og anderledes måde at få din krop i gang. Med dans får du gang i flere sanser på én gang og holder hjernen frisk. Det kræver ikke det store dansetalent for at være med – her er plads til både danseentusiaster og nybegyndere.

BALANCE OG FORDYBELSE

Fald sikkert v. I Bedste Fald

Faldulykker er blandt de mest normale skader hos seniorer, men du kan lære at reducere skaderne betydeligt og samtidig mindske frygten for at falde. Brug en halv time i selskab med I Bedste Fald og bliv guidet igennem nyttige faldteknikker i trygge rammer.

Qi-Gong/Tai Chi v. Folkets Tai Chi

Qi-Gong er en form for mindfulness, der lærer dig at bruge kroppen mere hensigtsmæssigt. Det er en dejlig afslappende metode, der lader dig arbejde med hele kroppen. Motionsformen passer til dig, der både vil arbejde med fysiske og mentale aspekter af dit helbred. Med Qi-Gong får du nemlig lov til at være helt og holdent til stede i nuet. Det er noget, der skal afprøves, så kom endelig og vær med.

Yoga/mindfulness v. Idrætsfællesskabet

Det er med god grund, at yoga er blevet populært. Yogatræning kan hjælpe dig med at styrke din krop og balance, lindre skavanker, der generer dig i hverdagen, og så er det samtidig en god måde at finde ro i både krop og sind.

UDENDØRSAKTIVITETER OG GÅTURE

Havestolegymnastik v. Aktivitetscenter Sløjfen

Aktivitetscenter Sløjfen skifter de normale stole ud med havestole og giver dig mulighed for en udendørsaktivitet i trygge rammer. Ligesom normal stolegymnastik er havestolsvarianten god for dig, der gerne vil holde dig aktiv, men til tider har brug for at støtte dig til noget. Det er en brugbar gymnastikform, der lader dig træne både styrke, koordination og balance – alt sammen noget, der hjælper dig i hverdagen.

Kort gåtur v. Dansk Vandrelaug

Kom med på en hyggelig vandretur med Dnask Vandrelaug. Der er mange gode fordele ved en regelmæssig gåtur – du får sænket dit blodtryk og forebygger både hjertekarsygdomme og stress. Samtidig er det en fleksibel og skånsom motionsform, der giver dig et friskt pusterum. Det er også en god mulighed for at deltage i et socialt fællesskab, da det er nemt og hyggeligt at få en god snak undervejs.

Roning v. Roklubben Skjold

Roklubben Skjold har en senior-afdeling, hvor du har mulighed for at vedligeholde og styrke din krop i et hyggeligt fællesskab. Udover en god fysik er der også mange, der finder stor ro og glæde i denne træningsform. Du behøver ikke at kaste dig ud i intens roning for at få noget ud af det – bare kom forbi på dagen og hav det sjovt.

BOLDSPIL

Floorball v. Copenhagen Floorball & BK Skjold

Vil du prøve en sjov og simpel sportsgren, er floorball et godt valg. Den hockeylignende sport spilles med stave og plastikbolde og foregår i et tempo, hvor alle kan være med. Floorball passer godt ind i et aktivt seniorliv, da det både holder kroppen i gang, giver holdfælleskab og samtidig er væsentlig mere stille og roligt end hockey.

Bordtennis v. Bat60

Bordtennis er et sjovt og udfordrende spil. Kom og prøv spillet som Lars Bo Kaspersen kalder for spillet, hvor du løber 100 meter løb med et skakspil på maven.

Fodboldfitness v. Idrætsfællesskabet

Fodbold Fitness er godt for både humør og kondition. Som navnet antyder, kombinerer sporten fodbold og fitnesstræning, og resultatet er både givende og sjovt. Træningen tager udgangspunkt i intervaltræning, udholdenhedstræning og styrketræning; der er altså meget at hente her. I denne sportsgren er det helt okay, hvis du ikke er god til fodbold, eller ikke ved så meget om det. Bare trop op og vær med.

Badminton v. Københavns Batminton Klub

Med batminton får du dækket både motions- og fælleskabsbehovet. Badminton kan spilles på alle niveauer, og det er givende lige meget hvilket niveau, der spilles på. Sporten er derfor både til dig, der har spillet badminton i mange år og dig, der aldrig har svunget en ketsjer før.

Bowls v. Idræt i dagtimerne

Bowls er en underholdende blanding af petanque og curling. Her er teknik og koncentration i fokus, og fysikken spiller ingen rolle. Det hyggelige spil er derfor perfekt til seniorer, der leder efter en skov og mild træningsform.

Basketball v. DAI/Hovedstadens Basketball Fællesskab

Nu har du muligheden for at prøve basketball. Der er ingen krav til tidligere erfaringer, så det er bare med at dukke op.

Nyhedsbrev

Spring for Livet og vores dygtige samarbejdspartnere afholder aktiviteter hele året rundt. Gå ikke glip af vores mange gratis tilbud – Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyt om vores kommende arrangementer, gode tips og inspiration til et sjovt og sundt seniorliv.

Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. ​

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top