Praktisk information

Hvad du skal vide

Muleposer

Ved ankomst og check-in får du udleveret en Spring for Livet-mulepose med program, information, små gaver, foreningsflyers og meget andet.

Du finder også et evalueringsskema, som vi håber, du vil udfylde og lægge i de opstillede kasser. Så deltager du i lodtrækningen om fede præmier! Læs mere under Lodtrækning og præmieoverrækkelse.

Garderobe

Du kan opbevare dit tøj sikkert i garderoben. Der er opsyn hele dagen, og det er gratis.

Omklædning

Der er omklædnings- og badefaciliteter i Frederiksberghallerne. Husk at tage dine ting med dig. Vi har kun opsyn i garderoben.

Goodiepack

Vi har lavet en digital udgave af programmet, hvor vi har samlet alle informationer til jer. Den hedder Goodiepack! Du kan enten klikke på linket nedenfor eller scanne QR-koden med din telefon, så har du det hele ved hånden.

Link: https://pack.to/springforlivetfrb

QR-kode:

Lodtrækning og præmieoverrækkelse

Fortæl os, hvordan din dag har været! Udfyld evalueringsskemaet i din mulepose og deltag i konkurrencen om fede præmier. Vinderne trækkes 13:45.

1. præmie: 1.500 kr. til Supergavekort på gogift.dk
2. præmie: 1.000 kr. til Supergavekort på gogift.dk
3. præmie: 2 billetter + gave til Nordisk Film Biografer

Samaritter

Der vil være samaritter til stede hele dagen, hvis uheldet er ude. Hvis du har brug for hjælp, kan du altid hive fat i en frivillig eller en medarbejder, så sørger de for, at du får den rigtige hjælp.

Find vej

Du finder Frederiksberghallerne på Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg. Den nærmeste station er Peter Bangs Vej st., hvor linje C og H stopper. Den ligger 600 meter væk. Du kan også vælge KB Hallen st., der ligger 750 meter væk - her stopper linje F.

Kommer du med bus, standser linje 72 på Jens Jessens Vej. Linje 9A standser på hjørnet ved Peter Bangs Vej og Jens Jessens Vej.

Andet praktisk

Der vil blive taget billeder og film i løbet af dagen til brug for Spring for Livets digitale kanaler. Hvis du ikke ønsker at være med på billeder/video, så tag fat i fotografen eller én af de frivillige.

Nyhedsbrev

Spring for Livet og vores dygtige samarbejdspartnere afholder aktiviteter hele året rundt. Gå ikke glip af vores mange gratis tilbud – Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyt om vores kommende arrangementer, gode tips og inspiration til et sjovt og sundt seniorliv.

Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. ​

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top