Oplæg – Speakers’ Corner

I år kan du møde fem spændende oplægsholdere og blive klogere på emner som din livsfortælling og det gode seniorliv – det er selvfølgelig helt gratis ligesom resten af dagen!

Læs om oplæggene nedenfor og notér tidspunkterne, så du ved, hvornår du skal lægge vejen forbi vores Speakers’ Corner og lytte med!

10.45-11.15: Museet STORM – v. Frederiksbergmuseerne

På Museet STORM kan man grine sig klogere på os danskere og vores historie. Som den er tegnet, sunget, spillet og skrevet af nogle af vores største og mest elskede kunstnere, skarpeste satirikere og frække forfattere. Få et par smagsprøver på nogle af de værker, man kan se på udstillingen og hør om de mange andre aktiviteter, STORM har at byde på. Både indenfor på museet og ude i byrummet. Oplæg i Hal 1.

11.15-11.45: Om Elderlearn v. Katrine Schmidt-Persson og Tijana Vujadinovic

Elderlearn matcher seniorer over 65 år med udlændinge, der gerne vil øve sig i at blive bedre til at tale dansk. Det er en unik mulighed for at møde et menneske med en anden kulturel baggrund og blive inspireret af hinanden. Kom og hør, hvordan idéen til Elderlearn opstod, hvordan Elderlearn har båret sig ad og hvorfor der er brug for hjælp fra endnu flere seniorer. Oplæg i Hal 1.

11.45-12.15: Det Gode Seniorliv v. psykolog Kim Bonnesen

Den tredje alder har sine helt særlige udfordringer, men rummer også mulighed for et godt og nærværende liv, som andre kunne lære meget af. Lad dig inspirere når Psykolog Kim Bonnesen taler om, hvordan du lever dit bedste liv med de muligheder og begrænsninger, du nu engang er givet. Oplæg i Hal 1.

12.15-12.45: En alternativ forening v. Idrætsfællesskabet

Idrætsfællesskabet arbejder med at skabe idrætsaktiviteter så alle kan være med. Kom og hør, om mulighederne for at være medlem af en forening, der tilbyder MotionsTapas. Et koncept hvor du hver uge kan vælge aktiviteter som MotionsFloorball, Gå-fodbold, yoga, kvindefitness og krolf. Oplæg i Hal 1.

13.00-13.45: Hovedoplæg i Hal 4: Skriv din livsfortælling v. Unna Hvid, forfatter og kunstner

Under mottoet “Alle har en væsentlig historie” holder Unna Hvid et konkret og praktisk foredrag om at skrive sin livsfortælling. Formålet er at give dig et kærligt skub til at komme i gang med at skrive din egen livsfortælling, og foredraget giver dig nogle bud på, hvordan du gør, og hvorfor det både er en gave for dig og dine efterkommere. Glæd dig til et foredrag sprængfyldt med inspirerende anekdoter – husk at oplægget er i Hal 4!

Unna Hvids bog “Skriv din livsfortælling” kan købes til foredraget til rabatpris. Vi glæder os til Spring for Livet 2022 d. 3. marts 2022 i Frederiksberg Hallerne, hvor du også finder mange andre sjove indendørs- og udendørsaktiviteter!

Nyhedsbrev

Spring for Livet og vores dygtige samarbejdspartnere afholder aktiviteter hele året rundt. Gå ikke glip af vores mange gratis tilbud – Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyt om vores kommende arrangementer, gode tips og inspiration til et sjovt og sundt seniorliv.

Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. ​

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top