Praktisk information

Praktisk information

COVID-19 og registrering

Update: Kravet til coronapas er ophævet. Du behøver IKKE længere at have et gyldigt coronapas til arrangementet. 

Spring for Livet København ligger dagen før de sidste corona-restriktioner afskaffes. Vi vil derfor stadig have enkelte smitteforebyggende tiltag, så vi kan sikre et trygt arrangement. 

Smitteopsporing: Spring for Livet er normalt bare drop in, men foregår i år med tilmelding og registrering. Når du tilmelder dig, vil du blive bedt om nogle personlige oplysninger. Dette er udelukkende til brug i tilfælde af smitteopsporing. Dine oplysninger vil altså ikke blive brugt til andet.

Når du registrerer dig ved indgangen, får du udleveret et adgangsgivende armbånd og en rar mulepose. Muleposen indeholder blandt andet madbilletter, vand, program for dagen og information om aktørerne. Hvis du har registreret dig på forhånd, behøver du ikke at printe din kvittering ud; du kan bare møde op og give dit navn.

Samaritter

Der vil være samaritter til stede hele dagen, hvis uheldet er ude. Hvis du har brug for hjælp, kan du altid hive fat i en frivillig eller en medarbejder, så sørger de for, at du får den rigtige hjælp.

Find vej

Du finder Nørrebrohallen på Nørrebrogade 208, 2200 København. Den nærmeste station er Nørrebro St., der ligger 411 meter derfra. Hvis du kommer med bus, standser linje 12, 250S, 350S og 5C nær Nørrebrohallen.

Nyhedsbrev

Spring for Livet og vores dygtige samarbejdspartnere afholder aktiviteter hele året rundt. Gå ikke glip af vores mange gratis tilbud – Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyt om vores kommende arrangementer, gode tips og inspiration til et sjovt og sundt seniorliv.

Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. ​

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top