Oplæg

Speakers' Corner

I år har vi arrangeret et Speakers' Corner med oplæg fra fem fantastiske personer! Kom forbi og lyt med – du kan næsten ikke undgå at blive klogere! 😀

Vi er meget begejstrede for at kunne præsentere programmet for dagens oplæg:

10.15-10.45        Ina Andresen-Heiselberg, Idrætsfællesskabet: Online træning

Få et indblik i mulighederne med online træning. Selvom vi nu igen kan møde op til fysiske hold, er der stadig meget at hente ved at kunne træne trygt og nemt i dit eget hjem. Idrætsfællesskabet fortæller om, hvordan fremtiden for online træning ser ud og hvilke muligheder, der åbner sig.

11.00-11.30        Georg Julin: Den fjerde alder

Meget tyder på, at vi får 21 år mere at leve i. Hvordan bruger vi så bedst den ekstra tid? Georg Julin (journalist, eventudvikler, foredragsholder m.m.) holder et underholdende og aktivt foredrag om, hvordan vi får mest muligt ud af den fjerde alder.

11.45-12.05        Anders Fallentin, Weirdwalks: Københavnske hemmeligheder

Weirdwalks laver skæve byvandringer med historiske temaer, der viser andre sider af København. I dette spændende indslag deler Anders Fallentin et par københavnske hemmeligheder og fortæller om Flanørkulturen. Kom og lær sære ting om din by og få den pakket ud på en underholdende måde!

12.15-12.45        Kaj Winther: Det sunde seniorliv

I dette interessante oplæg fortæller speciallæge og professor Kaj Winther om, hvordan du bedst bevarer et sundt helbred. Du får indblik i aldringsprocessen, og i hvorfor fællesskabet spiller så stor en rolle for vores sundhed. Oplægget er både utrolig brugbart og levende fortalt!

13.00-13.30        Pernille Stage, Center for Demens: Livet med demens

Pernille Stage holder et spændende oplæg om livet med demens og tegn på demenssygdom. Hun vil også sætte fokus på det at være pårørende til et menneske med en demenssygdom.

13.45-14.15        Georg Julin: Den fjerde alder

Georg Julin runder dagen af med endnu et spændende oplæg om den fjerde alder. Hvordan forbereder vi os bedst, og hvad skal der til for at få et meningsfyldt seniorliv?

Vi håber, du glæder dig lige så meget til at høre oplæggene, som vi gør!

Nyhedsbrev

Spring for Livet og vores dygtige samarbejdspartnere afholder aktiviteter hele året rundt. Gå ikke glip af vores mange gratis tilbud – Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyt om vores kommende arrangementer, gode tips og inspiration til et sjovt og sundt seniorliv.

Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. ​

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top