Forplejning

Lækker mad og drikke på dagen

Med så mange aktiviteter bliver der også brug for lidt mad og drikke, så ingen lider nød. 🙂

Først på dagen kan du derfor hente en let morgenmad med kaffe eller te. Til frokost vil der være mulighed for at vælge mellem en kold og en varm ret. Der er selvfølgelig også en vegetarmulighed. Både morgenmad og frokost er gratis; du får udleveret madbilletterne (sammen med programmet og andre nyttige ting), når du registrerer dig ved indgangen.

Tak til alle de hjælpende hænder!

Vi vil gerne sige stort tak til alle dem, der hjælper med maden – jeres indsats er uundværlig! Vi er nemlig i år så heldige, at Aktivcenter Sløjfen byder på lækre sandwich til arrangementet. Du kan også finde byens bedste grillmestre fra Peder Lykke Centret og få en god grillpølse med kold kartoffelsalat.

I år må vi desværre ikke dække op til samlet frokost ved langborde, selvom vi elsker det. I kan til gengæld sidde forskellige steder i hallerne og nyde maden.

Nyhedsbrev

Spring for Livet og vores dygtige samarbejdspartnere afholder aktiviteter hele året rundt. Gå ikke glip af vores mange gratis tilbud – Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyt om vores kommende arrangementer, gode tips og inspiration til et sjovt og sundt seniorliv.

Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. ​

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top