Inspiration til mænds sundhed

_34I6627

Start: mandag 29. marts 2021 kl. 00:00
Slut:

Mænds Mødesteder Frederiksberg

Vidste du, at Frederiksberg har en fed forening kun for mænd? Foreningen hedder Mænds Mødested Frederiksberg, de har 40+ medlemmer og er aktiv selv her under nedlukningen. I foreningen er der aktiviteter for enhver smag, alt fra madklub til fotoklub til udflugter og oplæg. Du kan læse mere om foreningens mange aktiviteter i deres månedsblad fra marts 2021 nedenfor eller på foreningens Facebook-side.

Mænds Mødesteder Frederiksberg er som alle andre Mænds Mødesteder i Danmark et frirum, hvor man som mænd kan mødes og lave meningsfulde aktiviteter sammen og få en god snak over en kop kaffe, skulder ved skulder. Hvis der ikke er nogen aktiviteter, du finder interessant, men har du selv gode ideer til noget, du gerne vil lave, så hold dig ikke tilbage – måske der er andre end dig, der vil være med til at igangsætte noget.

I Mænds Mødesteder Frederiksberg er de altid parate til at byde en ny mand velkommen i deres fællesskab. Så ønsker du at høre mere om foreningen, kan du altid komme forbi og hilse på, og tag endelig bare kontakt. Mænds Mødesteder er en del af et landsdækkende og internationalt netværk af Mænds Mødesteder.

Læs mere på Mænds Mødesteders hjemmeside.

Månedsblad findes her: MM Frederiksberg Månedsnyt marts 2021

Mænds Sundhed v. Forum for Mænds Sundhed

Hos Forum for Mænds Sundhed går vi normalt ikke ind for forskelsbehandling, men… Mænd rammes desværre mere af alvorlige sygdomme, og derfor vil vi gøre alt for at sætte fokus på mænds sundhed.

Se det spændende oplæg fra Forum for Mænds Sundhed, som blev afholdt i efteråret 2020 under Spring for Livet København, som belyser problematikken og taler om gode initiativer der kan vende kurven.

Type:

Nyhedsbrev

Spring for Livet og vores dygtige samarbejdspartnere afholder aktiviteter hele året rundt. Gå ikke glip af vores mange gratis tilbud – Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyt om vores kommende arrangementer, gode tips og inspiration til et sjovt og sundt seniorliv.

Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. ​

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll til toppen