Inspiration til hjertet

_34I6545

Start:
Slut:

Hjertestierne

Uanset hvor du bor i landet, kan du finde en hjertesti via Hjerteforeningen.

Hjerteforeningen anbefaler, at vi motionerer mindst 30 minutter hver dag. Du kan få mere inspiration til et aktivt liv med motion på Hjerteforeningens hjemmeside. Hvis du motionerer sammen med andre, giver motion i tilgift mulighed for masser af godt selskab.

 

One Milen ved Frederiksberg Hospital

Der er mange ruter gemt rundt omkring på Frederiksberg. Én af de helt smukke er One Milen ved Frederiksberg Hospital, som Hjerteforeningen går en gang om ugen. Frederiksberg Kommune har lavet en fin lille introduktionsvideo til turen herunder.

Download et kort over ruten lige her

I 2020 kom der tre nye løberuter i Frederiksbergs grønne områder. Her kan du løbe (eller gå) 3, 5 eller 10 kilometer og udforske byen samtidig. Læs om ruterne og find kort her: Frederiksbergruterne.

Røde Kors og deres mange hjertevarme fællesskaber

Der findes et væld at hjertevarme fællesskaber – store som små – i Røde Kors Hovedstaden. Gå på opdagelse på deres hjemmeside og find netop det fællesskab, der passer dig. Røde Kors er også kendt for at være stedet, hvor man kan give til andre igennem deres mange muligheder for at være frivillig. Det kan du se mere om i de to videoer herunder!

 

 

 

Type:

Nyhedsbrev

Spring for Livet og vores dygtige samarbejdspartnere afholder aktiviteter hele året rundt. Gå ikke glip af vores mange gratis tilbud – Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyt om vores kommende arrangementer, gode tips og inspiration til et sjovt og sundt seniorliv.

Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. ​

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top