Inspiration til glæde i en coronatid

Kvinder, grin

Start:
Slut:

Der er heldigvis rigtig mange ting, der er tilbage til normal igen, men de nedenstående ideer og videoer kommer nok til at være relevante i lang tid.

Nedenfor har vi samlet en række videoer og links, så I kan gå på opdagelse online og springe ud i aktiviteter, der giver smil på læben. Først får du tre ideer til aktive pauser (eller “brain breaks”) som er gode for hjernen, når du vil koble af.
Efter det kan du møde to seje projekter, som du kan kontakte, hvis du har mod på at gøre noget godt for andre eller drømmer om at starte et nyt fællesskab med andre. Og så er der et dejligt oplæg om at give de gode oplevelser videre allernederst.

Brain breaks

Herunder finder du tre videoer med projektleder Hanna Christensen, der guider til en hurtig omgang hjernegymnastik. Tag en pause og se med!

Elderlearn

Elderlearn matcher ældre borgere med sprogstuderende udlændinge. Dette er med til at skabe trivsel, glæde og indhold for den ældre og forbedre integrationsmulighederne for udlændingen. Det er gratis for begge både ældre og udlændinge at deltage, da Elderlearn får økonomisk støtte af kommuner og fonde. I øjeblikket er det også muligt at tale sammen online.

Du kan læse mere om det geniale koncept på Elderlearns hjemmeside.

Boblberg

Boblberg er et digitalt fællesskab og mødested. Her kan du og andre medlemmer skabe nye fællesskaber baseret på jeres fælles interesser, og søge efter nyt indhold i hverdagen. På Boblberg kan man møde ligesindede, som også leder efter nogle at dele deres interesser med, eller søger at tage del i nye interesser. Det er gratis og nemt!

Besøg Boblbergs hjemmeside.

Vær Aktiv. Vær Flink!

Gense vores skønne oplæg med Lars AP fra projektet Fucking Flink. Lars fortæller her lidt om baggrunden for sin “bevægelse”, der dybest set handler om at give de gode oplevelser og smilet videre. Kort sagt: At være fucking flink.

I videoen giver Lars også masser af tips til, hvordan man skaber glæde for sig selv og andre i hverdagen!

Læs mere om Fucking Flink.

Type:

Nyhedsbrev

Spring for Livet og vores dygtige samarbejdspartnere afholder aktiviteter hele året rundt. Gå ikke glip af vores mange gratis tilbud – Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyt om vores kommende arrangementer, gode tips og inspiration til et sjovt og sundt seniorliv.

Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. ​

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top