Inspiration til din gåtur

44197839_971057593078310_7905588392979595264_o

Start: mandag 15. februar 2021 kl. 00:00
Slut:

Natureventyr

Der findes en masse sjove ruter og apps, som kan forvandle en simpel gåtur til en oplevelse. Natureventyr er en app for børnene med ruter og poster, som inviterer dig på et aktivt eventyr ude i naturen. Tag naboen eller børnebørnene med og se, hvad der gemmer sig de sjoveste steder.

Du kan downloade Natureventyr på din smartphone. Læs mere om Natureventyr

Dansk Vandrelaug

Dansk Vandrelaug har en masse stier, som man kan gå på opdagelse på!

Vi har samlet alle de bedste stier i hele Region Hovedstaden. Skal det være endnu mere specifikt, er det måske siden for vandreture i hovedstadsområdet, I skal kigge på.

Du kan også se alle stierne her på Google Maps. Du vil se følgende screenshot, som giver et overblik over de stier, Dansk Vandrelaug kan anbefale i hovedstadsområdet:

Pssst – bor du ikke i hovedstadsområdet, kan du sagtens finde et andet sted på kortet med stier eller på vandrelaugets hjemmeside!

Danmark Går Sammen

Er du drevet af lidt konkurrence for at komme ud at gå? Eller nyder du bare at få mange kilometer i benene i dit eget tempo?

Danmark Går Sammen er første bølge af det store projekt Sammen i bevægelse, et samarbejde mellem DGI, DR, Danmarks Idrætsforbund, Dansk Firmaidræts Forbund og Dansk Skoleidræt. Fra 8. februar til 21. februar sættes der fokus på gåturene, naturen, oplevelser og fællesskab.

danmarkgaarsammen.dk kan du tilmelde dig Tæl Skridt, så er du med i konkurrencen om, hvilken region der går længst! Du kan læse mere om indsatsen her.

Du kan læse alt om det store samarbejdsprojekt, Sammen i bevægelse, på DGI’s hjemmeside.

Foto: Ida Guldbæk Arentsen © Scanpix

Find vej i… Dansk Orienterings-Forbund

Har du en orienteringsløber gemt i maven? På Dansk Orienterings-Forbunds hjemmeside findveji.dk kan du downloade beskrivelser af ruternes poster og tage med på tur. Der findes både ture til lands og til vands!

Får du mod på mere kan du registrere dig på siden og kæmpe med om pladserne blandt de gode orienteringsløbere i dit område.

Læs mere på findveji.dk.

Type:

Nyhedsbrev

Spring for Livet og vores dygtige samarbejdspartnere afholder aktiviteter hele året rundt. Gå ikke glip af vores mange gratis tilbud – Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyt om vores kommende arrangementer, gode tips og inspiration til et sjovt og sundt seniorliv.

Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. ​

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll til toppen