Inspiration til din gåtur

44197839_971057593078310_7905588392979595264_o

Start:
Slut:

Dansk Vandrelaug

Danmark har en masse skønne stier, men vi ender tit med at gå de samme ruter igen og igen. Hos Dansk Vandrelaug kender de de bedste ruter, som man kan gå på opdagelse på.

Her har de samlet alle de bedste stier i hele Region Hovedstaden. Skal det være endnu mere specifikt, er det måske siden for vandreture i hovedstadsområdet, I skal kigge på.

Du kan også se alle stierne her på Google Maps. Du vil se følgende screenshot, som giver et overblik over de stier, Dansk Vandrelaug kan anbefale i hovedstadsområdet:

Pssst – bor du ikke i hovedstadsområdet, kan du sagtens finde et andet sted på kortet med stier eller på vandrelaugets hjemmeside!

Natureventyr

Der findes en masse sjove ruter og apps, som kan forvandle en simpel gåtur til en oplevelse. Natureventyr er en app for børnene med ruter og poster, som inviterer dig på et aktivt eventyr ude i naturen. Tag naboen eller børnebørnene med og se, hvad der gemmer sig de sjoveste steder.

Du kan downloade Natureventyr på din smartphone. Læs mere om Natureventyr

Find vej i… Dansk Orienterings-Forbund

Har du en orienteringsløber gemt i maven? På Dansk Orienterings-Forbunds hjemmeside findveji.dk kan du downloade beskrivelser af ruternes poster og tage med på tur. Der findes både ture til lands og til vands!

Får du mod på mere kan du registrere dig på siden og kæmpe med om pladserne blandt de gode orienteringsløbere i dit område.

Læs mere på findveji.dk.

Type:

Nyhedsbrev

Spring for Livet og vores dygtige samarbejdspartnere afholder aktiviteter hele året rundt. Gå ikke glip af vores mange gratis tilbud – Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyt om vores kommende arrangementer, gode tips og inspiration til et sjovt og sundt seniorliv.

Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. ​

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top