Inspiration til at stimulere hjernen

41925238_958106791040057_5821996133014044672_o

Start:
Slut:

Oplæg: Træn din krop og din hjerne

Se eller gense oplægget fra Spring for Livet 2020, hvor Center for Demens guider dig igennem øvelser, tips og tricks til at træne din krop og din hjerne.

 

Kunst og kultur hjemmefra

Kunst og kultur er en fremragende måde at stimulere din hjerne på. Selvom langt de fleste museer har åbent igen, kan det nogle gange være en god ide (eller bare sjovt) at besøge museerne online. På den måde kan verden komme til os, når vi ikke fysisk kan rejse ud og opleve den.

Mange museer har lavet virtuelle tours af deres udstillinger. Google Arts & Culture har samlet dem, så det er nemt for dig at gå på oplevelse… lige hjemme fra din stue!

Besøg Google Arts & Culture eller udforsk nogle af vores favoritter herunder.

Besøg Alhambra – museet for humor og satire

“Alhambra er troldsplinten i det danske blik
En kerne i den danske folkesjæl”

Sådan beskrives museet på Frederiksberg, der dækker den humoristiske og satiriske scenekunst fra 1849 – hvor den første danske revy har premiere – til i dag.

Besøg www.museetalhambra.dk

Lousiana Museum of Modern Art

Louisiana Channel har lavet mere end 750 videoer indenfor emnerne kunst, design, litteratur, musik og arkitektur. Gå på opdagelse i flere timers spændende indhold i kunstens verden.

Louisiana Channel – Videos on the arts, featuring the artists

Musée d’Orsay, Paris

Gå på en virtuel oplevelse gennem Paris’ museum, som huser malerier fra franske kunstnere i perioden 1848 til 1914. Oplev Monet, Cézanne, Gauguin og mange flere.

Besøg Musée d’Orsay i Paris online

Van Gogh Museum, Amsterdam

Er du vild med Vincent Van Gogh? Tag på en virtuel tour og oplev den største samling af Van Gogh med mere end 200 malerier, 500 tegninger og 750 personlige breve.

Virtuelt Van Gogh

Natural History Museum, London

Er du til fortællinger om videnskabelige opdagelser? Det populære Natural History Museum i London har også lavet et spændende onlineunivers, der er et besøg værd. Der fortælles på engelsk, og det fungerer bedst med høretelefoner.

Tag på tour i Natural History Museum

Type:

Nyhedsbrev

Spring for Livet og vores dygtige samarbejdspartnere afholder aktiviteter hele året rundt. Gå ikke glip af vores mange gratis tilbud – Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyt om vores kommende arrangementer, gode tips og inspiration til et sjovt og sundt seniorliv.

Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. ​

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top