Inspiration til at komme ned i gear

EZ_19-09-16_Teaser_0021

Start:
Slut:

Mindfulness med Fonden Mental Sundhed

Har du brug for et værktøj, der hjælper dig med at stresse af, lytte mere til dig selv, undersøge følelser eller bare få mere ro på hovedet? Så har Fonden Mental Sundhed udviklet en flot og meget brugbar app, Åben og Rolig. App’en er gratis, og du kan lytte til psykologer og fageksperter guide dig gennem forskellige øvelser af forskellig varighed.

Du finder blandt andet tre forskellige udgaver af den klassiske kropsscanning.

Du kan downloade den direkte til din telefon, uanset om du har iPhone eller Android. Du finder den i din App Store eller Google Play Store.

Læs mere på www.åbenogrolig.dk

 

Gratis abonnement til lydbøger: BookBeat

En god måde at sætte farten ned på er lydbøger! Gå en tur med lydbog i ørerne, sæt dig i sofaen eller læg dig godt tilrette og tænd for din yndlingsbog.

Du kan lige nu få 6 ugers gratis abonnement til BookBeat via Spring for Livet. Få adgang til en verden af fortællinger og underholdning hjemme fra din stue! Der er lydbøger for enhver smag.

Klik på linket her: Lydbøger lige ned på din mobil – BookBeat.

 

Yoga med Gerlev Idrætshøjskole

Vi har alle sammen brug for små pusterum i hverdagen. Yoga er en fantastisk måde at få en god træning, der øger din styrke, hjælper din balance og giver dig ro i sindet.

Vores partner Gerlev Idrætshøjskole giver her inspiration til en god yogatræning. Prøv diverse øvelser instrueret af Karen Loy Aronson og oplev, hvordan din krop og dit sind får ro på.

Type:

Nyhedsbrev

Spring for Livet og vores dygtige samarbejdspartnere afholder aktiviteter hele året rundt. Gå ikke glip af vores mange gratis tilbud – Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyt om vores kommende arrangementer, gode tips og inspiration til et sjovt og sundt seniorliv.

Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. ​

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top