Gør en forskel med en skraldegåtur!

Dråben i Havet

Start: lørdag 15. maj 2021 kl. 10:00
Slut: lørdag 15. maj 2021 kl. 12:00

I forbindelse med WeWalk-ugen inviterer Dråben i havet – Gør en forskel alle til at komme og være med på en skraldegåtur på frederiksberg, så vi holder os i bevægelse, mødes med andre lokale og gør gavn for os selv, vores nabo, vores natur og vores by. Sammen – i et lokalt fællesskab – stræber vi efter “ren by, rent natur & rent hav” ved at gå en skraldegåtur.

Vi har det hele; snappere, poser og handsker. Du skal bare møde op og gå med, så klarer vi resten. Vi går så længe vi har tid og lyst. Ofte kommer vi ikke særligt langt, fordi der er meget skrald. Nogle når at gå en kilometer, og andre når 500 m. Mange der har deltaget i vores skraldegåture siger, at de oplever at komme i en meditativ tilstand, når de går. Tit møder vi også folk på vores ture, som er nysgerrige på vores initiativ, og mange af de forbipasserende er glade for, hvad vi laver – fordi de også gerne vil have en ren by, ren natur og rent hav.

Efter gåturen byder vi på drikkelse, som Nybolig Gammel Kongevej giver.

Vi glæder os til at se jer!

Dråben i havet – Gør en forskel (Karin, Søren og Rachel)

Mødested: Nordre Fasanvej Metro

Kan du ikke gå med denne dag?

Deltag i en skraldegåtur enten 11. maj kl. 19-21 eller 13. maj 10-12.

Type:

Nyhedsbrev

Spring for Livet og vores dygtige samarbejdspartnere afholder aktiviteter hele året rundt. Gå ikke glip af vores mange gratis tilbud – Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyt om vores kommende arrangementer, gode tips og inspiration til et sjovt og sundt seniorliv.

Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. ​

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top